2019. augusztus 31., szombat

A Domsday összeesküvés - Sidney Sheldon - Jelenlegi ára: 720 Ft

A Domsday összeesküvés - Sidney Sheldon
"A szemtanúk rémült csendben, szinte megkövülten álltak, szólni sem tudtak. Az elébük táruló látvány groteszk volt, mintha egy ősi lidércnyomásos álom támadt volna föl, az ősemberek kollektív tudatlanságának sötétségbe vesző mélyéről. Mindegyik szemtanú másképp reagált. Az egyik elájult. Egy másik hányt. Egy nő megállíthatatlanul reszketett. Egy idősebb pap összekulcsolta a kezeit és keresztet vetett!?
Így kezdődik a váratlan fordulatok mesterének Sidney Sheldonnak alighanem legfantáziadúsabb, legdöbbenetesebb regénye ? A Domsday összeesküvés.
Robert Bellamy parancsnoknak egy titokzatos körülmények között lezuhant állítólagos meteorológiai léggömb ügyét kell földerítenie. A nyomozás azonban rémületes utazássá válik: utazássá a rettenet, a felfoghatatlan események birodalmába.
Sorozatcím:: I. P. C. Könyvek
Fordítók: Csillag Zsuzsa
Kiadó: I. P. C. Könyvek
Kiadás éve: 1999
Kiadás helye: Budapest
Kiadás: 3.
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9636352720
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 397
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: A borító kissé kopottas.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**76406507**)]

Jelenlegi ára: 720 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 13:06 .