2021. szeptember 30., csütörtök

Ferrari - Light Essence (125ml) - EDT - Jelenlegi ára: 6 941 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Ferrari Light Essence:  a Ferrari 2007-ben vezette be ezen termékét. Úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a férfiaknak:  ízelítőt ad a merész és aromás ízekből, fák és virágok illatát idézve.
Formális és alkalmi események kiváló kísérője. A citrom a fő jellegzetessége, emellett narancsvirág, zöld alma, frézia és teak  fa aromáját idézi.
A finomabb gyümölcsös és fehér virágos akkordok egyensúlyt termetnek, és édességet adnak az illatnak, bizonyos eleganciát sugározva.
A Ferrari S. p. A. versenyautókat és nagy teljesítményű sportautókat készítő olaszországi autógyár A gyárat  Enzo Ferrari 1929-ben alapította Scuderia Ferrari (Ferrari versenyistálló) néven, és ekkor még csak versenyautókat gyártottak. 1947-ben gyártották első közúti sportautó modelljüket. Ezen autók gyártásának célja tulajdonképpen az volt, hogy a profitból tovább fejleszthessék versenyautóikat.
 Jelenleg az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportautó márka.
A Ferrarinak saját kereskedőházat is létrehozott, mely a Ferrari márkájú termékek, többek között napszemüvegek, tollak, elektronikai termékek, órák, mobiltelefonok, csúcsminőségű kerékpárok, ruhák forgalmazásával foglalkozik.
1999-ben jelent meg a márka első parfümje, a  Ferrari Black, ezt követte 2001-ben a Ferrari No. 1.
Ezeket követte később a Ferrari Black Shine, a Ferrari Extreme , a Ferrari Red és a Ferrari Uomo.
Míg a Ferrari autók nem érhetőek el a legtöbb ember számára, egy üvegnyi a márka saját illatából már azt sugallja, hogy ehhez a csapathoz tartozom.


Jelenlegi ára: 6 941 Ft
Az aukció vége: 2021-09-30 13:53 .