2020. december 31., csütörtök

Sony Ericsson autós kihangosító, jótékonysági árverés! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az árverési tételről:
Sony Ericsson autós kihangosító: Model: HCB 105 KRY 107 1148R1A Type: DEA-0002004 S/N 081102AZAD321C6 BDA: 001CA444D4AA
A gépkocsi napellenzőjére rögzíthető HCB-150 autós kihangosító lehetővé teszi, hogy telefonálás közben ne kelljen levennie kezeit a kormányról és szemeit az útról. A HCB-150 termék az irodában is használható kihangosító megoldásként
Headset Options Battery Indicator, Voice Dialling, Reject Call, Last Number Redial, Mute, Answer Call,  Rechargeable - (Li-Ion)
Talk Time (minutes) Up to 1500,  Standby Time (hours) Up to 700
Microphone,  Volume Control,  Acoustic Noise Cancellation
Wireless Range (m) Up to 10,  Weight (g) 89
Width (mm) 53,  Height (mm) 22,  Length (mm) 130
Wireless technology supported Bluetooth 2. 0
Black
A jótékonysági árverés háttere, célja, egyéb információk:
Mi, a Mozaik Lions Club Közhasznú Egyesület tagjai, immáron huszonkét éve minden karácsony előtt jótékonysági céllal támogatottjaink javára árveréssel egybekötött karácsonyi évzáró vacsorát rendeztünk. Eddig.
A járvány egyfelől szinte ellehetetleníti jószolgálati munkánkat, személyesen végzett segítő tevékenységünket, másfelől pedig az ezzel kapcsolatos, jószolgálati alapjainkat feltöltő koncertjeink, vacsoráink, eseményeink, egyéb jótékony célú pénzszerzési lehetőségeink is kiesnek, pont akkor, amikor a jószolgálatra az eddigieknél sokkal nagyobb szükség lenne. Hiszen jelen helyzetben a segítség sokkal inkább szükséges.
Az idei évben nekünk is változtatnunk kell tehát, alkalmazkodni kell a járványból adódó kihívásokhoz. Az idei évben novemberi klubülésünkön úgy döntöttünk, keressünk partnert hagyományos árverésünkhöz, melyben a Vatera rendszerétől kaptunk ingyenes segítséget, amit ezúton is köszönünk.
Az idei éves árverés teljes bevételét a „ Tudj és Merj” 1-es típusú diabeteses gyermekek számára létrehozott diabeteses társasjáték fejlesztésére és ismételt kiadására fordítjuk. A játék lényege, hogy a gyermekek és környezetük játékos módon szerezzenek ismerteket a betegséggel kapcsolatban. Itthon a játék első kiadása már sikeresen eljutott a célközönségéhez, így reméljük sok gyermek, család, kisközösség, osztály tanulta meg kortársai diabeteses problémája révén azt, hogyan érdemes kellő beleérzéssel viseltetni irántuk. A felnőttkori vakság kialakulásában jelentős faktort képvisel a cukorbetegség, ezért is kiemelkedő hatású a játék, mely mára a Lions egyik jelentős programját támogatja, a diabetes elleni küzdelmet.
A LIONS-ról: https: //www. lions. hu/mi-a-lions
A LIONS Clubs International, azaz nemzetközi szervezetünk jelenleg a létező legnagyobb jótékonysági szervezet a világon. Éves szinten mintegy 200 millió ember életének jobbá tételével tudunk segíteni embertársainkon. Klubunk, a Mozaik Lions Club büszkén vallja ezen szervezet részének önmagát. A Lions Clubok Magyarországi Szövetségéhez tartozó társadalmi szervezetek, a klubok, önálló egységekként, jellemzően közhasznú egyesületként működnek, fő tevékenységként jószolgálati tevékenységet végeznek. A Lions az ENSZ egyetlen – nem országot képviselő – u. n. NGO alapítója, aláíró tagja.
Transzparens működésünk révén elnyertük a világ legjobb civil szervezetének megtisztelő címét. A kitüntető címet többek között azzal érdemelte ki az LCIF, azaz a Lions Clubs International Foundation, hogy a jószolgálatra összegyűjtött adományok teljes összegét, azaz az adományok 100%-át eljuttatja a rászorulókhoz.
Magyarországon 42 klubban, az ország különböző területein folyik jótékonysági tevékenység. A juttatások forrásának előteremtésénél az egyesület tagjai szellemi tudásukból és szakmai elismertségükből adódóan elsősorban jótékonysági rendezvényeket szerveznek, valamint a közhasznú szervezetekről szóló törvényben meghatározottak figyelembe vételével adományokat gyűjtenek, illetve ennek révén valósítják meg alapszabályaikban meghatározott céljaikat. Segítik a rászoruló egyéneket, családokat és közösségeket, részükre nyújtott pénzbeli vagy egyéb támogatással.
A licitálás során elnyert termékek kedvezményezettje az Új Mozaik Lions Club Közhasznú Egyesület, bankszámlaszámunk: 10700244-26660903-51100005
Árverési tudnivalók:
Figyelem, a villámárként feltüntetett ár tartalmazza a tárgy értékén túlmenően jószolgálati munkánkhoz való hozzájárulásának értékét is, ám nem tükrözi a tárgy valós értékét. A tárgyak klubtagjain önzetlen felajánlásából származnak, abból egyetlen felajánlónak sem származik semmilyen módon bevétele.
Ahol a villámárként feltüntetett összeg 10e, 50e, vagy 100e forintban van megjelölve, ott a tárgy átadásával egyidejűleg Bronz, Ezüst és Arany támogatói jegyet bocsátunk ki annak, akit a licitáló felajánlóként (személyt vagy céget) megjelöl, így is megbecsülve támogatóinkat. Az árverésen befolyt összegről  –  a nyertes kérésére  –  közhasznúsági igazolást bocsátunk ki a felajánló személy; vagy annak cége számára.
Az induló licit (ha feltüntetésre került) megjelölése jellemzően a tárgyra vonatkozó, az eladó által megjelölt cikk minimális értékét tükrözi.
A Vatera rendszerében transzparensen látható az is, mely felhasználók, milyen összeggel támogatják jelen árverésünkön keresztül jószolgálati céljainkat. Ennek értékelésekor előre jelezzük, hogy a három legmagasabb árat elért támogatónk számára –  legnagyobb megbecsülésünk jeleként  – meghívást küldünk ki a jövő év hasonló időszakában történő – reményeink szerint már személyes jelenlétet lehetővé tevő – árverési vacsoránkon való részvételre.
Az idei éves árverés teljes bevételét a „ Tudj és Merj” 1-es típusú diabeteses gyermekek számára létrehozott diabeteses társasjáték fejlesztésére és kiadására fordítjuk.
A jótékonysági aukciót a Vatera külön eljárás keretében engedélyezte.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 23:11 .