2020. december 31., csütörtök

Michael Crichton: Az átprogramozott ember c. könyve ELADÓ! - Jelenlegi ára: 600 Ft

Sziasztok!
Saját termékeimet illetve ismerőseim dolgait szeretném eladni a vatera piacán! Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá.
A termék postázása ajánlottan vagy személyesen történik.
cm-ben megadott méréseimet figyeld!
Ha van időd nézz körül a többi termékeim között is!
Sokféle termék eladásával foglalkozom.  babaruha, gyerek - felnőtt ruhákkal, könyvekkel, porcelánnal, régi tárgyakkal, stb. DPD-futárral is postázom. 3kg-ig 890-ft.  Az ajánlott feladás nem minden terméknél lehetséges a posta szigorú szabálya miatt.
Eladó a képeken látható könyv a korának megfelelő állapotban.  
1971 márciusában Los Angelesben megoperálták a 34 éves Harold Bensont. „ Ezzel a műtéttel – írta az Intézet igazgatója – létrehoztunk egy embert, akinek nem egy, hanem két agya van: egy biológiai agya, amely sérült, és egy új számítógépi agya, melynek rendeltetése, hogy korrigálja a természetes agy meghibásodását… Ez új helyzetet teremt… Létrehoztunk egy embert, aki egyetlen, nagyméretű, bonyolult számítógépi periféria… ” Ősi, fantasztikus álmok és félelmek váltak valóra: az ember és a gép összekapcsolódott. De a tudósok nem számoltak Benson rögeszméjével, sem azzal, hogy milyen hatással lesz egymásra a számítógép és az emberi agy. Nem sokkal a műtét után Harold Benson megszökött a betegágyból. Szörnyű események jelezték útját… Michael Crichton, az Androméda-törzs nálunk is ismert írója az orvostudomány megnövekedett felelősségéről beszél új regényében, miközben feltárja a racionális és irracionális, emberséges és embertelen távlatokat.


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 15:32 .