2020. szeptember 24., csütörtök

Indiai baba masszázs babamasszázs tanfolyam DVD - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Idén vásárolt Indiai babamasszázs tanfolyam, DVD-n. Ajándék indiai főzőtanfolyam DVD-vel!  
Személyesen átvehető Cegléden és Albertirsán vagy Foxposttal tudom küldeni.  
A Sangita babamasszázs videó tanfolyam előnyei
Nyugodt éjszakák
Ezután kisbabád sokkal hosszabb ideig fog aludni, akár az egész éjszakát átaludhatja majd.  A Warwick Egyetemen végzett kísérletek azt bizonyították, hogy a masszírozott babák akár az egész éjszakát átalusszák és kevesebbet sírnak.
 
Elfelejthetitek a gyötrő hasfájást, kakilási gondokat
A kínzó hasfájást az örömteli felszabadulás fogja felváltani. Könnyen megtanulod azokat a varázslatos mozdulatokat, melyek megnyugtatják kisbabád pocakját,  hogy nyugodt és békés legyen és a kakilás a legkisebb erőlködés nélkül, mosolygósan könnyedén menjen.
 
A szeretet gyengéd érintésének művészete
A babamasszázs a szeretet egyik nyelve, amit ha megtanulsz, kisbabáddal még közvetlenebb kapcsolatba kerülhetsz. Még inkább fogod kis kincsed minden apró rezdülését érezni, jobban rá fogsz tudni hangolódni. A babamasszázs a nap különleges, játékos pillanatai fognak tatozni, amit egy idő után kisbabád már örömtelien fog várni, hogy kényeztethesd kedvencedet.
 
Életerős immunrendszer és szervezet
Touch Research Institute vizsgálata kimutatta, hogy a masszázs stimulálja az idegrendszert, így a fertőzéssel szembeni ellenállóbá válnak a kisbabák. Segítsd hozzá kisbabádat ellenálló szervezethez és egészséges immunrendszerhez!
 
Gyorsabban fejlődő idegrendszer
A masszírozás stimulálja az idegvégződéseket, így a masszírozott babák idegrendszere gyorsabban fejlődik. Pld. a tapintás érzékelése is gyorsabban fejlődik ki náluk.
 
Az egyik legjobb fejlődést serkentő
Az Egyesült Államokban több kórházban (pld. Neonatal Intensive Care Unit) is koraszülött babákat masszíroztak. A masszírozott babák fejlődése és ezáltal a súlygyarapodása sokkal gyorsabb volt, így azok átlagosan 6 nappal korábban mehettek haza a kórházból. Gondold el, hogy a te kisbabád is megkapná ezt a pluszt!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 08:35 .