2020. március 25., szerda

Táncrúd,rúdtánc,rúd,tánc,fitness,pole,dance,hordozható,mobil,állítható,fix,statikus,rózsaszín,50mm - Jelenlegi ára: 19 9


TERMÉKLEÍRÁS
- Az acél táncrúd átmérője 50 mm. Tökéletes a kezdő, középhaladó és profi táncosoknak.
- Biztonságos elhelyezés fúrás nélkül.  Nem igényel rögzítést a mennyezetthez és a padlóhoz 100 kg alatt. 100 kg fölött csavarral rögzíthető. A talpak nem hagynak lenyomatot vagy karcolatot.
- Fix statikus rúd, nem forog.
- Hordozható, 5 perc alatt gyorsan és könnyen telepíthető. Tiszta, ergonómikus kialakítású, nagyszerűen mutat bármilyen környezetben.
- Alkalmas edzésre, vagy bulikon táncolni a barátaival.
- A felső és az alsó részből kihúzható végdarabok bíztosítják a rúd stabilitását a menyezet és a föld között. A rúd magassága állítható 2, 2m - 2, 65m közötti mennyezet magasságban.
- Egyszerű beállítás és szerelés a mellékelt szerelési útmutatóval és tartozékokkal.
Műszaki adatok:
Színe: rózsaszín
Anyaga: acél
Rúd átmérő: 50mm
Állítható magasság: 2, 2m-2, 65m
Max.  terhelhetőség: 150kg
Tartozékok:
3db ezüst rúd (felső, középső, alsó)
1db gumis talp
1db mennyezeti panel
1db csavarkulcs
1db fekete hordtáska
1db oktató DVD
1db felhasználói kézikönyv
Táncrúd, rúdtánc, rúd, tánc, fitness, pole, dance, hordozható, mobil, állítható, fix, statikus.
A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD AZ ÜZLET ÖSSZES TERMÉKÉT!
SZÁLLÍTÁS
- A meghirdetett termék rendelésre érkezik külföldi küldeményként a megrendelés során megadott címre.  A termék kézbesítésre megadható külföldi cím is, a postaköltség nem változik. A cím módosítható a szállítás közben. A csomagot kétszer vagy háromszor próbálja meg kézbesíteni a szolgáltató.
- A szállítási idő Magyarországra DPD, DHL, TNT, GLS-en keresztül átlagosan 4-6 napot vesz igénybe.  
- A szállítási idő nem befolyásolható, minden esetben a szolgáltatón múlik!
- A szállítási idő, a pénz beérkezésének időpontjától számolható!  Rendelésedet hamarabb elindíthatod hétvégén vagy ünnepnapon, ha küldesz egy fényképet vagy bizonylatot a pénz elküldéséről.
MEGRENDELÉS MENETE
- A termék megrendelését követően a vásárló e-mail címére automatikus vásárlási értesítő érkezik a rendeléssel kapcsolatos teendőkkel. Figyelmesen olvasd végig!
- A megrendelés beszerzését követően néhány napon belül nyomon követő szám kerül kiküldésre, amivel kézbesítésig követhető a csomag.
- Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség! Külföldről nem küldenek utánvéttel csomagot.
- Ha nincs lehetőséged az utalásra, akkor a vásárlási értesítőben találsz megoldást a problémára! Ingyenes lehetőség, nem terhel plusz költség.
BIZTONSÁG
- A Vaterán biztonságosan vásárolhatsz, mert az eladók ellenőrzésen mennek keresztül, ami garantálja, hogy az eladói fiókok mögött valós személyek állnak. Visszaélés esetén az eladó személyes adatai lenyomozhatóak, így nincs értelme a Vaterán keresztül átverni a vevőket. Az eladók tevékenységeit folyamatosan figyelemmel kísérik, több ponton figyelik a gyanús aktivitásokat, az úgynevezett "csalófigyelő" algoritmussal, hogy még időben megelőzzék a visszaéléseket.
- Minden adásvétel után értékelést készít a vevő és az eladó egymásról, így minden eladó korábbi tranzakcióját megnézheted. Ezek alapján tudod eldönteni, hogy mennyire megbizható személlyel állsz szemben, és kivel fogsz üzletet kötni.
- Hogy a vásárlók méginkább biztonságban érezzék magukat a Vatera 100. 000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállal, minden termék után a Biztonságos Vásárlási Program keretén belül. Bővebben olvashatsz a programról a piros szövegre kattintással.
HIBÁS, SÉRÜLT TERMÉKEK
- Mielőtt negatív értékelést készítenél, kérlek jelezd a problémát, mert mindenre van megoldás. Csak arra nincs, amire nem szeretnénk. : )
- A legnagyobb odafigyelés és elővigyázatosság következtében is sajnos előfordul, hogy a termék szállítás közben megsérül, vagy hibásan érkezik, nem jó méretet, vagy színt küldenek, mert emberek dolgoznak mindenhol. Ilyenkor több megoldás létezik arra, hogy a vevőt ne érje kár. Kérlek minden esetben 7 napon belül jelezd a problémát, mert ezidőn belül van lehetőségünk elindítani bármilyen kérelmet.
ÁLTALÁNOS
- Több színű vagy méretű termék megrendelése esetén pl. ruha, cipő stb., két lehetőség van arra, hogy jelezd melyiket szeretnéd.  Az első lehetőség megrendelés közben a megjegyzés rovatban.  A második lehetőség utólag e-mailben.
- A ruhák mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat a termékeknél.
- Ide kattintva letöltheted az Általános Szerződési Feltételeket.
Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-14 13:23 .