2022. december 27., kedd

Nanoil Anti-Redness Face Serum – Nyugtató szérum Rosaceás Bőrre, Bőrpír csillapítására - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

NYUGTATÓ ÉS ENYHÍTŐ HATÁS. A hársfa kivonata nyugtatja a bőrt, megelőzi a gyulladást, minimalizálja az irritációt és a pirosságot, erősíti a hajszálereket és méllyen hidratál.
SZAKADT HAJSZÁLEREK CSÖKKENTÉSE. A Nanoil szérumban lévő vadgesztenye kivonat összehúzza a szakadt hajszálereket, segít megszüntetni az úgynevezett pókháló ereket, ráadásul a kitágult vérereket is gyorsan eltűnteti.  
KEVÉSBÉ LÁTHATÓ PIGMENTFOLTOK. A Nanoil Serum nagyszerű megoldást jelent a pigmentfoltokra, a pattanások után visszamaradt hegekre és a bőrpírra. Kiegyenlíti a bőrtónust és hibátlan megjelenést kölcsönöz.
SZEBB ARCBŐR. Még az extrémen vörösödő arcbőr is tökéletesen hidratált és bájos lesz. A Nanoil Anti-redness Face Serumja ciprus tobozának kivonatát is tartalmazza, ami megtartja az arcbőrt egészségesnek és hibátlannak.
EGYSZERŰ FORMULA. Ideális választás azok számára, akik a minimalista bőrápolási megoldásokat részesítik előnyben. Az egyszerű formula alapját, a reaktív és a rosaceás bőr számára tökéletes és egyben erőteljes növényi kivonatok alkotják. A termék parabéntől, szilikontól, színezékektől és mindenféle szintetikus anyagoktól mentes.
ULTRAKÖNNYŰ SZÉRUM. A Nanoil Anti-Redness Face Serumja igazán könnyű és tökéletesen felszívódik. Hatása hosszan kitart, ráadásul a bőr mélyebb rétegeiben a probléma gyökerénél igyekszik orvosolni az érzékeny és rosaceás bőr problémáit.   
EGYSZERŰ HASZNÁLAT. A Nanoil Anti-Redness Serum mindennapos használata felér egy valódi kényeztetéssel, ennek köszönhetően pedig nagyon gyors be fog épülni a szokásaid közé. Az arctisztítás után mindössze néhány cseppet kell alaposan a bőrbe masszírozni ahhoz, hogy a javulás  pár napon belül láthatóvá váljon a javulás.  
MINDEN BŐRTÍPUSRA. A Nanoil Anti-Redness Face Serumot kifejezetten érzékeny, rosaceás és pirosodásra hajlamos bőrpírra találták ki, de bármilyen más arcbőrt is erősen táplál, ápol és nyugtat.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2022-12-28 00:25 .