2022. április 22., péntek

Cappuccino-barna valódi bőr elegáns laptoptáska, irattáska - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Cappuccino-barna valódi bőr elegáns laptoptáska, irattáska
A termék feltűnően szép, prémium minőséget képvisel.
Nagyon jó minőségű vastag, erős, valódi lakkbőrből készült, igényes kidolgozású, elegáns laptoptáska, irattáska. Feltűnően szép, különleges darab. Szépsége a különleges ombre cappuccino-barna színben, az igényesen kidolgozott lakkbőr különlegességében, s a letisztult forma egyszerűségében rejlik. Cappuccino-barna... világosbarna... sárgásbarna... macchiato-bézs... cappuccino brown. A táskán levő fémkiegészítők króm színűek. Klasszikus, időtálló fazon. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a nagy méretű táskákat, mert sok mindent visznek magukkal. Kedvelik a megszokottól eltérőt, mert maguk is eltérnek az átlagostól, "bevállalós" különcök, stílusuk van.
Új, feltűnően szép darab. Egyetlen alkalommal sem használta senki, DE....! Sajnos a helytelen tárolás következményeként a táska elején egy pici helyen barnás elszíneződés látható. Valószínű egy sötétebb barna táskával "ragadhatott össze", s emiatt került rá a kis folt. Nem feltűnő, a táska ombre-színe miatt tulajdonképpen alig észrevehető, úgy beleolvad a környezetébe, de ettől még sajnos ott van. A táska árának a kialakításánál ezt jelentősen figyelembe vettem. Ezt leszámítva a táska teljesen hibátlan.
Jól pakolható, hatalmas belső tere mindent elnyel. Nem csak kézi-, hanem irat-, illetve laptoptáskaként is használható. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Jól bővülő, két főrészből álló belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros irattartó, a másikban egy nyitott telefontartó-, három kártyatartó, valamint három tolltartóhurok került kialakításra. A két részt egy nagy méretű cipzáros tároló választja szét.
A bélése hibátlan, löszszín erős, finom tapintású textilbőr. A táskatest cipzárral, a rajta áthajló bőrnyelv mágnespatenttal záródik.
Szélessége:         35 cm.
Magassága:         26 cm.
Mélysége:           10 cm.
Fülhosszúság:     60 cm (a táska tetejétől mérve; vállon is hordható).
A termékeim között megtalálható a táska anyagával, színével teljesen megegyező elegáns válltáska is.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2022-04-23 01:01 .