2021. december 2., csütörtök

Braun BT 5265 - szakállvágó és hajvágó férfiaknak, 39 hosszbeállítás, fekete / fém ezüst - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Braun BT 5265 - szakállvágó és hajvágó férfiaknak, 39 hosszbeállítás, fekete / fém ezüst
Új termék, gyári dobozában. Rtsz: kd42
Eredeti  ára: 19. 000 Ft
Allinshop ár: 15. 990 Ft
Típus Hajvágó és szakállvágó
Áramellátás Akkumulátor és hálózat
Lemosható Nem
Működési idő 100 perc
Stílus neve: BT 5265
Gyártó: Braun
A Braun trimmereket kétszer hosszabb élettartamra tervezték; 3-5 és 7 napos vagy annál hosszabb szakáll ellenáll; 85% -kal kevesebb műanyag a korábbi csomagoláshoz képest Adaptív motor és precíziós tárcsa 39 hosszúsági beállítással, 0, 5 mm-es lépésekben az egyszerű vágási élmény érdekében Tartós éles pengék a szakáll és a haj egyenletes levágásához Készítsen pontos vonalakat és kontúrokat a nyakon és az arcokon a szakállvágó fő fejével Német technológia és ergonómikus felépítés 100 perc vezeték nélküli vágással, egy órás töltéssel
Termékinformációk:
- A stílusához illeszkedő könnyed precízió.
- Az AutoSensing technológia segítségével minden szakállfajtához igazodik: A Braun innovatív AutoSensing technológiája másodpercenként 13-szor érzékeli a szakállát, és a vastagságának megfelelően igazítja a szakállvágó motor működésének teljesítményét a könnyed szakállnyírás érdekében. A Braun szakállvágók motorja ott kapcsol magasabb fokozatba, ahol arra a legnagyobb szükség van, ezáltal jobb teljesítményt nyújt a Braun szakállvágók bármelyik korábbi generációjánál. - Rövid és közepes szakállakhoz, hajvágáshoz: A rövid szakállvágó fésűt rövid és közepes szakállak ápolásához (0, 5– 10 mm), és akár még hajvágáshoz is használhatja.
- Hosszú szakáll formázása: A 11– 20 mm-es szakállvágó fésű a hosszabb szakáll és haj ápolására szolgál.
- Kontúrok kialakítása és mini szitás borotva: Precíz vonalakat és kontúrokat alakíthat ki a trimmelő fejjel. A kisebb és nehezebben elérhető felületekhez használja a mini szitás borotvát.
- Gillette Fusion 5 ProGlide borotva a nyak és az arc alapos borotválásához. A kisebb felületekhez használja a mini szitás borotvát. - Precíziós gomb: A precíziós gombbal 39 különböző hosszbeállítás közül választhat 0, 5– 10 mm között, így bármilyen szakáll- vagy hajstílust kialakíthat. - Életen át tartó, éles pengék: Az ultraéles pengék a hosszú és vastag szőrszálakat is húzás és rángatás nélkül vágják.
- Hosszan tartó lítiumion-akkumulátor: 100 percnyi használatot tesz lehetővé. Teljes feltöltés 1 órán belül. 5 perces gyors töltés egyetlen vágáshoz. - Mosható: A könnyebb tisztítás érdekében folyó vízzel biztonságosan mosható. Típus Szakállvágó Energia ellátás Li-Ion akkumulátor Alap szín Fekete Egyéb szín Ezüst

Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 20:49 .