2021. november 24., szerda

Új!!! Osztrák operett zene zenei CD gyűjtemény 3 db-os - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


A licit tárgya: operett CD gyűjtemény
Vadonatúj!!!
Édesapám hagyatékából maradt.
Az osztrák rokonoktól kapta egyszer karácsonyra, azzal a felkiáltással, hogyha elmennek, utána is gondoljon rájuk, és a gyökereire. A CD-k vadiújak, nem sokat törődött velük : -)
A fóliájából én vettem ki a fényképezés kedvéért.
Tartalma:
CD-1:
Johann Strauß: Denevér
Robert Stolz: A favorit
Heinrich Berté: Három a kislány
CD-2:
Franz von Suppé: Egy reggel, egy dél, egy este Bécsben
Robert Stolz: Amikor a kis ibolya virágzik
Johann Strauß: Bécsi vér
Johann Strauß: Fanny Elß ler a táncosnő
Robert Stolz: A Sperrsechserl
CD-3:
Lehár Ferenc: Bécsi asszonyok
Robert Stolz: Tavaszi díszszemle
Robert Stolz: Mä di
Robert Stolz: Tavasz a Práterben
Oscar Straus: Mindent a szerelemről
Van egy Bach összes művét tartalmazó 160+1 db-os CD gyűjtemény, és egy 170 darabos Mozart összes CD gyűjtemény is eladó. Az utolsó képeken ezek láthatók. Az összes hirdetésem között ezek is megtalálhatók. Itt vannak a linkjeik:  KATT IDE!  és KATT IDE!  Többet együtt kedvezménnyel adok!
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, egy Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, nagy tengeri korallok, csiga, kagyló és kőzet, egy lakásriasztó szett, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, karaván visszapillantó tükör, egy új fa sebességváltó gomb, 2 db autó védő takaró ponyva L-es és S-es méretű, robusztus álló fa fogas, egy 3 kefés elektromos cipő tisztító gép, egy szinte új svájci gyártmányú Trisa kévéfőző gép, autóba univerzális térelválasztó kutyarács, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Black&Decker 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy elektromos fűthető ágymelegítő-ágytakaró, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, egy új Gardena műtrágya szóró kocsi, egy Ryobi RPT400 teleszkópos elektromos sövényvágó és egy Black&Decker "normál" 400 W-os elektromos sövénynyíró, 12 db ipari forgóvillás kerék 125x32-es görgő stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-24 12:55 .