2021. október 27., szerda

SZILVÁSI LAJOS - A vincellér - Jelenlegi ára: 2 932 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1206632
SZILVÁSI LAJOS
A vincellér
A vincellér Szilvási Lajosnak, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzőjének sokáig kiadatlan könyve. Az író a két nő szerelme között őrlődő Jegenye Pál, a királyi kegyelmet kapott betyár világába invitálja az olvasót. A szép régies magyar nyelven megírt dualizmus korában játszódó történetben a korszak híres alakjai - Erzsébet királyné, Ferenc József és Deák Ferenc - is megelevenednek.
A rejtélyesen végződő regény csak Szilvási Lajos halála után 12 évvel kerülhetett az olvasók kezébe. A vincellér Szilvási Lajos családregény-sorozatának tagja. A szerző életében a sorozat első három része (A bojnyik, A jackman és A kísértet) jelent meg. 2016-ban pedig a sorozat 20. században játszódó része, A gazda. A szerző munkáit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 932 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 08:26 .