2021. július 28., szerda

Echinacea étrend-kiegészítő NUTRILITE™ - Jelenlegi ára: 20 700 Ft

A NUTRILITE™ Echinacea étrend-kiegészítő egy növényi alapú étrend-kiegészítő, mely háromféle echinaceát tartalmaz az immunrendszer normál működésének támogatására.
 
Kiemelkedő tulajdonságai:
Mindannyian szeretnénk jól és egészségesen érezni magunkat, és ennek egyik legjobb módja az immunrendszer támogatása, valamint a szervezet saját védekező képességének megerősítése. Ez különösen így van télen, amikor a hideg időszakban gyakoriak a megfázások.
A NUTRILITE™ Echinacea étrend-kiegészítő egyszerű és kényelmes lehetőséget kínál az immunitás megerősítésére. Étrend-kiegészítőnk háromféle echinacea keverékét tartalmazza, melyek a Washington állambeli Trout Lake farmunkról származnak, amely távol esik a nagyvárosok szennyeződésétől, és ideális feltételeket biztosít a növények növekedéséhez. A purpurea Echinacea leveleit, gyökereit és felszín feletti részeit, valamint az Echinacea angustifolia gyökerét tartalmazó NUTRILITE™ Echinacea étrend-kiegészítő kitűnő megoldást nyújt az immunrendszer támogatására.
 
Fontos tudnivalók:
Háromféle echinaceát tartalmaz, melyek a Trout Lake farmról származnak: a purpurea Echinacea leveleit, gyökerét és felszín feletti részeit, és az Echinacea angustifolia gyökerét tartalmazza.
Az echinacea elősegíti az immunrendszer normál működését, és szerepet tölt be a szervezet védekezőképességének megerősítésében.
Ez az étrend-kiegészítő mesterséges színezékeket, aromákat vagy hozzáadott tartósítószereket nem tartalmaz..
Használata:
Vegyél be napi három tablettát igény szerint.


Jelenlegi ára: 20 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 22:45 .