2021. április 28., szerda

Csillagtérkép, Égboltkép / csodás egyedi személyre szabható fali dekoráció falikép ajéndék ötlet - Jelenlegi ára: 5 990

AHOL AZ EMLÉKEID KÉZZELFOGHATÓVÁ VÁLNAK!
A termékfotókon szereplő képek/képkeretek illusztrációk! A te példányodat, az általad küldött adatok alapján fogom elkészíteni! Mindenkinek van legalább egy felejthetetlen emléke az életében.  Örökítsd meg a pillanatot egy különleges ajándékkal!
Az elkészített képeken lévő csillagállások valósak és hitelesek! Az ehez szükséges információkat hivatalos csillagászati adatbázisból kérem le, az adott dátum és helyszín alapján.
A Csillagtérkép 3 típusban, és 10 fajta színben választható!  
Típusok: Hagyományos kör alakú, Szív alakú, Saját fotóddal,
A színeket lásd a feltöltött képeken! Lehetőséged van kizárólag a nyomdakész digitális verziók megvásárlására is! Előnyei: nincs csomagolási díj és posta költség, nem kell napokat várni a szállítás miatt! Amint elkészül, e-mailben megkapod! Te magad tudod kinyomtat(tat)ni, akár több példányban és méretben is (ehez segítséget, információkat is fogok adni)! Elkészítési idő: 1-2 munkanap
A termék elkészülése után minden esetben kapsz egy mintaképet e-mailben. Ha valami korrigálásra szorul, vagy kissebb változtatásokat szeretnél, így azt el tudom végezni. Csak azután kerül sor a postázásra/szállításra, miután "leokéztad"! ÁRAK:
A nyomatok fotó minőségben készülnek, 180g/m2-es fényes fotópapírra! 21x30 cm poszter : 5990 Ft (kerettel 6990 Ft)30x40 cm poszter : 6490 Ft (kerettel 7990 Ft)Ha keret nélkül kéred a posztert, postai karton hengerben fogom küldeni! Számos témában találsz csodás kollázsokat és más témájú egyedi, személyre szabható képeket, lakásdekorációkat, ajándék ötleteket a termékeim között! Szállítási módok:
GLS / POSTA: 1890 Ft (utánvéttel 2490 Ft)A képeket szerzői jogok védik!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 19:00 .