2019. szeptember 27., péntek

Ilcsi Esemény elõtti pakolás + AHA biológiai hámlasztó 50-50 ml - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

ILCSI
50 ml AHA biológiai hámlasztó peeling és
50 ml Esemény előtti pakolás
8 990 ft
 
Kiszerelés:  50-50 ml kimérve  
A fotón a gyári kiszerelés látható!
 
Esemény előtti pakolás
Bőrtípus:  minden bőrtípusra, minden bőrproblémára, arc- és testkezelésekhez
Hatása:  keringésfokozó, bőrmegújító, bőrfeszesítő, gyulladáscsökkentő
Növényi hatóanyagai:  erős paprika, csengőlinka, zsálya, diólevél, zsurló, mályva, levendulaolaj
Ez a teljesen egyedi és különleges pakolás nem csak nevének köszönheti hallatlan népszerűségét. A sokféle gyógynövény összekomponált hatóanyagai olyan serkentőleg hatnak a bőrre, hogy az éveket fiatalodik, szépül. Minden bőrproblémára áldásos hatású, használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja. Bőrmegújító hatása a különböző kezelési kombinációkkal lehetővé teszi a legmakacsabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását. Fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal jelentősen elősegíti a kezelés folytatásaként használt további hatóanyagok felszívódását, így többféle pakolással is társítható.
Használata otthon:  
Csak akkor alkalmazd otthon a pakolást, ha a kozmetikában már megismerted a hatását.
Használhatod alkalomszerűen önálló pakolásként, gyorsszépítőnek, bármilyen „ esemény” előtt 2-3 órával, hogy az alkalomra arcod bársonyos, feszes, fiatalos legyen. Figyelj arra, hogy a bőröd 1-2 óráig erősen piros lehet.
Használd keringésfokozóként a többi pakolás előtt.
Aha biológiai hámlasztó peeling
Hámoldó, bőrmegújító, ráncoldó.
Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrpobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte ujjászületik. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigementfolt- és futószemölcs-kezeléseket, vagy a tisztító kezeléseket, használhatjuk szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére, vagy oxigénes kezelések előkészítésénél a kezelést megelőző napokban.
Használata:
Mindig az Esemény előtti pakolással együtt használjuk. Vékony rétegben vigyük fel a letisztított bőrre, majd rögtön simítsuk rá az Esemény előtti pakolást. 40-45 perc után húzzuk le. Az első 20 percben a bőrpír és a csípő érzés fokozódik.
Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcssavas hámlasztásra. Az arc bőre megújul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, ragyogó szép lesz, szinte újjászületik.
Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.
Összetevői: alma, szőlő, naspolya, citromcirokolaj Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.
Ajánlott kúraszerűen végezni az AHA savas hámlasztást a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében:
1 héten 3x
2. héten 2x
3. héten 1x
 Az arc piros lehet a kezelés után 1-2 óra hosszáig.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-18 20:20 .