2019. május 27., hétfő

QUADRAL MKII AUDIOPHILLE AKTÍV MÉLYNYOMÓ+ KÉT HÁTÉR ÉS EGY CENTER SUGÁRZÓ - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


QUADRAL MKII AUDIOPHILLE AKTÍV MÉLYNYOMÓ + KÉT HÁTÉR ÉS EGY CENTER SUGÁRZÓ HANGFAL EGYBEN ELADÓ. HIBÁTLAN MŰKÖDÉS SZÉP ÁLLAPOT JELLEMZI, MELY VIDEÓMON ÉS KÉPEIMEN IS LÁTHATÓ HIRDETÉSEM ALATT! GYÖNYÖRŰ HANGJA VAN!
Igen!  Hosszú évek kihagyása után ismét kapható hazánkban a Németországban talán legnépszerűbb márka a Quadral  sorozata. A StreamAudio szakebereinek kezére, szívére és szakértelmére bízva a disztribúció teljes választékkal van jelen. A zenehallgatás felső fokán álló hangsugárzók magyarországi bemutatásához egy kis bevetető ismertetővel kívánunk hozzájárulni.  Számos gyártó cég kínálja megoldásait a házimozi és hifi-technikában.  A hanglánc végére kerül a „ legproblémásabb készülék” a hangsugárzó. Azért ennek a részegységnek legnehezebb a dolga, mert az elektromos jelet – ami köztudomásúlag „ elvont” jelenség – hanggá kell átalakítani. Ilyet csak az tud gyártani, aki megfelelő műszerparkkal, kísérleti mérőszobával, komoly tervező mérnökökkel rendelkezik, mint például a quadral. Mert itt még a gyár dolgozói is muzikálisak, a főnöknek saját zenekara van. Bízunk mi az ilyenben? Hát mi csak a saját fülünknek hiszünk, de teret engedünk annak, hátha egybe esik elképzelésünk a gyártóéval.  
KÉRLEK HA VAN LEHETŐSÉGED PAY-PAL FIZETÉSRE AKKOR AZZAL JELŐLD A RENDELÉSNÉL A FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁST!
Köszönöm szépen!
LÁSD VIDEOMÓN KÉPEIMEN ÁLLAPOTÁT-MŰKÖDÉSÉT!
ITT NEM ÉRHET CSALÓDÁS! MEGBÍZHATÓ HELYRŐL VÁSÁROLSZ! PROFI ELADÓTÓL-TÖBB MINT 1000-ELADÁS ELÉGEDETT VÁSÁRLOKTÓL KAPOTT POZITÍV ÉRTÉKELÉSEK!!!  
 Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Profi eladótól megbízható helyről vásárol! Tekintse meg értékelésem több ezer eladás után AZ UTÓBBI 5 ÉVBEN NINCS NEGATÍV ÉRTÉKELÉS! HA LICITEN VAN A TERMÉK- Érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Tőlem telhetőleg alaposan becsomagolva küldőm!  

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 14:52 .