2019. január 31., csütörtök

Achát ásványgyöngy, ásvány ékszerekhez, vörös csíkos, 6mm - Jelenlegi ára: 22 Ft


Ha a vásárlásod összértéke eléri az 5000Ft-ot,
meglepetés AJÁNDÉK vár a csomagban! Nézd meg a többi termékemet is! : )
Achát ásványgyöngy, 6mm-es, vörös csíkos.
Egyedi és különleges ékszerek készíthetők a segítségével.
Az ásványok gyógyító, tisztító hatással rendelkeznek, mindegyik fajta ásvány másra hat.
Achát hatásai:  védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító
 Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést, de köztük is a legjobban a mohaachát és a tűzachát szabályozza az emésztés normális működését.
Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz.   Védi és tisztítja az auránkat.
 Az achát hatása a gyökér-csakrára:  Az achát komolyságot, kiegyensúlyozottságot kölcsönöz viselőjének. Segít a negatív érzelmek feloldásában, védi belső lényünket. Serkenti a szaporítószervünket, életet lehet belénk. Erősíti a bizalom érzését, nők esetében megkönnyíti a szülést.
Az achát hatása rendkívül sokoldalú, és a különböző fajtáknak egyedi tulajdonságuk is van.
 Botswana achát:
Elsősorban a tüdőt tisztítja. Füstmérgezés esetén nagy segítségünkre lehet. Javítja ezenkívül a sejtek regenerációs képességét, és jótékonyon hatással van a vérképzésre is.
Csipkeachát:
Elsősorban az epehólyagra hat. A csipkeachát segít abban, hogy könnyebben dűlőre jussunk félelmeinkkel. A kék csipkeachát, más néven kalcedon vérnyomás csökkentő és jótékonyan hat a pjazsmirigyre.
Faachát:
Immunerősítő hatása van, véd a fertőzésekkel szemben. Javítja a belső nyugalmat és a kitartóképességet.
Mohaachát:
A mohachát felgyorsítja az öngyógyuló mechanizmust a szervezetben. Erős immunerősítő ásvány, külső és a belső gyulladáscsökkentő hatása van. Erősíti ezen kívül a hasnyálmirigyet, és remekül használható a bélbetegségek kezelésére. Szabályozza az emésztést, és segít az emésztőenzimek termelésében. Terhesség idején is használható ásvány, segíti az embrió növekedését és csökkenti a rosszulléteket.
Békeachát:
Fehér achát a béke és a biztonság köve. Türelemre és megbocsátásra ösztönöz.
Tűzachát:
A tűzachát stabilizálja az endokrin rendszert, gyógyítja a gyomrot, és jótékony hatással van az idegekre. Életerővel tölti fel a testet.
 Alkalmazása:
Rengeteg ékszer közül választhatunk vagy tegyük a kezelt testrészre.
 
Ára: 22Ft/db
Az ár 1db-ra vonatkozik.
Termékeim választéka folyamatosan bővül.
5000Ft feletti vásárlásnál meglepetés AJÁNDÉK a csomagban!
Postázás az aktuális díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 22 Ft
Az aukció vége: 2019-02-20 20:42 .