2018. október 31., szerda

Ajtózár működtető eqiva 142950A0 IP20 Bluetoothra alkalmas - Jelenlegi ára: 47 690 Ft

 Bluetoothos Smart ajtó működtető
Ajtózárak kireteszelése és nyitása okostelefon alkalmazással
Max. 8 okostelefont tud egy ajtózár működtetőhöz betanítani
Vezeték nélküli szerelés az elemes működésnek köszönhetően
Ajtózár működtető bluetooth? Smart-tal a kényelmes ajtózár ki-/bereteszeléshez és nyitáshoz okostelefon alkalmazáson keresztül. Megfelelő belépés ellenőrzés és idővezérelt zárás a rugalmas heti program és egyedi belépés profil segítségével. Ingyenes alkalmazás Apple iOS-hez és egy vagy több ajtó működtetőt tud kezelni.
Jellemzők:
Max. 8 okostelefont tud egy ajtózár működtetőhöz betanítani ? Vezeték nélküli szerelés az elemes működésnek köszönhetően ? Univerzálisan alkalmazható, minden normál zárhengerrel rendelkező ajtónál ? Felszerelés belülről a zárhengerre ? az ajtó működtető kívülről nem látható ? Nincs fúrás, nem sérülnek az ajtók, keretek vagy kulcsok ? Egyszerű és ugyanakkor lehallgatás biztos üzembe helyezés okostelefonnal és kódkártyával ? Nagyfokú biztonság, különálló kódolt vezeték nélküli kommunikációval ? Működtethető kívülről, a hagyományos kulcs segítségével ? Pánik- és vész működtetés bentről, teljesen mechanikusan a készüléken, a szabadalmazott működtetőnek köszönhetően.
Műszaki adatok:
Kódzár jellemzők: Bluetoothra alkalmas ? Méret, magasság: 72 mm ? Méret, mélység: 128 mm ? Méret, szélesség: 80 mm ? Súly: 387 g ? Típus (kategória): Ajtózár működtető ? Védelmi típus: IP20
Szállítás tartalma:
Ajtózár működtető ? 4 db ceruzaelem ? Szerelési anyag ? Használati útmutató.
Figyelem:
Apple (min. iOS 8. 3) és android (min. 4. 3 verzió) okostelefon támogatás.
Felszerelés az ajtó belső oldalára. Ezzel az ajtó kívülről továbbra is nyitható marad kulccsal, ehhez egy "mindkét oldalon lezárható" zárhengerre van szükség.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1486674


Jelenlegi ára: 47 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .