2017. november 30., csütörtök

Monin Fehér Kakaó likőr (White Cacao) 0,7 L - Jelenlegi ára: 3 962 Ft

Monin Fehér Kakaó likőr (White Cacao) 0, 7 L
A történelem szerint a kakaó eredetileg a nicaraguai bennszülöttek - Rama - által művelt növény volt. Ellentétben a csokoládéval, a fehér csokoládé gazdag vajas íze nem a kakaó bab egészéből származtatott, hanem a kakaóvajból. A Monin ebből készíti el a mindenki által kedvelt Monin Fehér Kakaó likőrt, mely egy rendkívül használatos likőr típus!
Bármilyen két Monin likőr vásárlása esetén egy 0, 25 literes Monin Grenadine sziruppal ajándékozzuk meg!
Monin Fehér Kakaó likőr (White Cacao) 0, 7 L
Eredete
A fehér kakaó édes és finom íze tökéletesen kiegészíti és hangsúlyoz más ízeket. Alkalmas mokka készítésére, de a forró, hideg és fagyos tejeskávék, cappuccinok, eszpresszók és csokoládék ízét is kihangsúlyozza. A tejjel vagy tejszínnel, csokoládélikőrrel készülő koktélok kiváló alapanyaga lehet a Monin Fehér Kakaó likőr!
Szín
Semlegesen tiszta arany csillogással.
Ízvilág
Illata akár a friss kakaóbabé. Íze édes és finom, hosszan tartó, tipikus kakaó ízzel.
Felhasználási ötletek
A Monin Fehér Kakaó likőr sokak kedvenc koktél alapanyaga. A fehér kakaó aromás íze segíthet kiegyenlíteni az adott koktél íz világát. Az édességének és eredetiségének köszönhetően a Monin Fehér Kakaó likőr kiválóan kényezteti az ízlelőbimbókat! Kiváló alapanyaga koktéloknak, kávéknak, hideg és meleg italoknak, kakaóknak és forró-, illetve hideg csokoládéknak, desszert italoknak egyaránt.
Bármilyen két Monin likőr vásárlása esetén egy 0, 25 literes Monin Grenadine sziruppal ajándékozzuk meg!


Jelenlegi ára: 3 962 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .