2017. május 28., vasárnap

4db természetfilm DVD - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Grizzly
Kevés állat képes felvenni a versenyt az észak-amerikai grizzly-vel. Intelligenciája, ereje és találékonysága teszi különlegessé az állatok között. Képes alkalmazkodni a környezetének extrém változásaihoz, átvészelni forró nyarakat vagy túlélni dermesztő teleket. Hatalmas teste roppant erős: megöli a nála 100-150 kilóval nehezebb bölényt, majd hosszú kilométereken át hurcolja biztonságos helyre a tetemet. Ugyanakkor nagyon gyors is: sík terepen, rövid távon az 50 km/h sebességet is eléri. 50-100 méteres szakaszon még egy vágtázó lóval is felveszi a versenyt, így többnyire el tudja kapni a menekülő zsákmányt. A medvék szakértőjének, Jeff Turnernek, valamint a díjnyertes producernek, Patrick Morrisnak, drámai filmje eddig még soha nem látott módon mutatja be ezeknek a csodálatos állatoknak a küzdelmekkel teli életét.
A grizzly a „ BBC - Vadvilág sorozat” egyik meghatározó darabja. Ennek a sorozatnak mindegyik része tökéletes. Díjnyertes operatőrök felvételeit láthatjuk a film elejétől a végéig. Káprázatos felvételek, különleges kameraállások színesítik ezt a páratlan sorozatot, aminek segítségével eddig soha nem látott közelségbe kerülhetünk az állatokhoz, bepillantást nyerve különleges életük legrejtettebb pillanataiba is.
magyar szinkronos
Vad Afrika:
Az űrből nézve Afrika egy végtelenül tagolt és változatos kontinens, minden földrészek anyja, ahonnan több mint 100 millió évvel ezelőtt a többi földrész leszakadt és lassan eltávolodott. A kontinens területének kb. 95%-a trópusi övezetben található, minek következtében a Föld legforróbb kontinense. Horizontig nyúló homok dűnék, égbe törő hegységek, zöldellő fűtengerek, hatalmas esőerdők, gigászi tavak és hosszú folyók váltják egymást, amerre csak nézünk. E sokrétű dobmborzat és éghajlat miatt a Föld legváltozatosabb élővilága van itt jelen. Ez a fantasztikus sorozat sorra veszi Afrika kiemelkedő élőhelyeit és mindezt olyan részletekbe menően teszi, amihez foghatót még nem láthattunk soha. Bejárjuk az egész afrikai kontinent. Megismerjük e földrész minden zegét-zugát, legfőképpen az itt élő páratlan állat és növényvilágot. Megmásszuk a legmagasabb hegycsúcsokat, végigutazunk az afrikai kontinens leghosszabb folyóin, keresztül verekedjük magunkat a trópusi esőerdőkön és végtelen sivatagokon.
„ Afrika ahogy még sosem láthattuk! Lebilincselő az elejétől a végéig. ”
The Times
„ Fantasztikus felvételek, lélegzetelállító képsorok... ”
Guardian
A DVD-n található epizódok:
- Dzsungel
- Tavak és folyók.
A gorilla:
Az utóbbi pár évben a zoológusok furcsa jelenségre lettek figyelmesek Közép Afrikában: barátságos gorillákat találtak. Egy ember által érintetlen helyen, Mbeli Bai-ban a gorillák rendszeresen összegy? lnek élelmet és vizet keresni, de emellett szokatlan társasági életet is élnek, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző rájuk. A viselkedésük arra késztette a biológusokat, hogy újraírják a tankönyveket erről a csodás fajról. Ebben a különleges filmben több éven át követhetjük nyomon egy gorillacsoport életét, olyan intim közelségbe kerülve velük, amilyenre még eddig soha nem volt példa.
A gorilla a „ BBC - Vadvilág sorozat” egyik meghatározó darabja. Ennek a sorozatnak mindegyik része tökéletes. Díjnyertes operatőrök felvételeit láthatjuk a film elejétől a végéig. Káprázatos felvételek, különleges kameraállások színesítik ezt a páratlan sorozatot, aminek segítségével eddig soha nem látott közelségbe kerülhetünk az állatokhoz, bepillantást nyerve különleges életük legrejtettebb pillanataiba is.
egyenként is eladóak 800Ft/db áron
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.


Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 10:51 .