2017. április 26., szerda

HATVANI PERLUSZ GYULA (1896-1944) Taplocai Táj - Jelenlegi ára: 34 995 Ft

Hatvami Perlusz Gyula (1896-1944): Tapolcai táj 1932, kiállított darab...
Leírás: Egy kiemelkedő szép kedves, pasztell. Anno kiállítva, és erről hátul kiállítási etikett is tanuskodik. Minden kép nagyítható, kattintson rá! Ritka téma! A képeknél sokkal szebb (élőben).
Méret, állapot, jelzés, kor: pasztell, papír  Jelezve  jobbra lent. c48  x 33cm csak a kép mérete. A képen látható keretben és állapotban.  A festőről többet megtudhat például itt: http: //kieselbach. hu/muvesz/hatvani-perlusz-gyula-_hatvani-perlusz-gyula__9063
Az eredetiségre írásos pénz visszafizetési garanciát vállalok! NÉZZE MEG EGYÉB TERMÉKEIMET IS!
Posta, egyéb: A kép/ tárgy csak személyesen vehető át a második kerületben 10 munkanapon belül, előzetes egyeztetés után.. Ha bármilyen kérdése, kérése van, kérem, bátran kérdezzen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fizetési feltételek/ átvétel: A vevőnek 7 munkanapot biztosítok a jelentkezésre, és én is keresem. Ha ez alatt sem sikerült elérni, megbeszélni az átvételt, fenntartom a jogot az áru újraindítására! Átvétel: Előzetes megbeszélés alapján a 2. kerületben (pasarét-hüvösvölgy-hidegkút) vehető át az áru. Posta: Külön kérésre esetleg megoldható, ha az arú megvétele előtt érdeklődik! Figyelem, a postai díjon kívül időmért és a csomagolóanyagért nominális díjat számolok fel (előre érdeklődni! ). Állapot: A termékeket legjobb tudásom szerint igyekszem leírni. Mivel főleg antik tárgyakról van szó, sokszor a használat, idő nyomai láthatóak. Ezért a vevő kötelezettsége (is) kérdezni.

Jelenlegi ára: 34 995 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 12:46 .