2017. január 28., szombat

Pinnacle Video Transfer video digitalizáló 14000Ft-ért eladó. - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az analóg felvételek digitalizálása nem túl bonyolult művelet, a felhasználók többsége mégis nyűgnek érzi az analóg kamerával készült nyaralási felvételek vagy a régi VHS kazetták átalakítását. Éljen a lustaság: itt a Pinnacle Video Transfer!
Videófelvétel egy gombnyomásra
A Pinnacle Video Transfer egy kompakt, egyszerűen használható USB 2. 0 eszköz, mellyel könnyen másolhatja videóit bármilyen USB tároló eszközre, legyen az külső USB Winchester, Pen Drive, vagy akár iPod, PSP.
Nincs szükség PC használatára, hiszen a Pinnacle Video Transfer közvetlenül másol a videóeszközrõ l a tárolóeszközre. Így akár utazás közben is lementheti videófelvételeit.
VHS kazettáit (Zsigulis/Ladás videóit) egyszerűen digitalizálhatja.
A képen látható RCA, vagy Euró csatlakozóval kösse össze videómagnóját a Pinnacle Video Transfer-el és máris átmentheti a videóanyagot.
A Video Transfer ötletes masina, amely a kényelmes felhasználók számára készült. A hardver PC nélkül működik, felismeri, hogy a rácsatlakoztatott adattároló merevlemez, PSP vagy iPod, és ennek megfelelően konfigurálja magát. Nekünk csupán annyi a dolgunk hogy kiválasszuk a három minőségi fokozatból az egyiket és elindítsuk az átjátszást. Az eredmény a céleszközre optimalizált, a H. 264 kódolásnak hála jó minőségű felvétel, amelynek egyetlen hátránya, hogy a legtöbb asztali készüléken nem tudjuk megnézni újra-kódolás nélkül.
Az analóg videók kora régen lejárt, a legtöbb VHS gyűjteményt azonban a mai napig nem írta át gazdája digitális formátumúra, legnagyobb részt azért, mert a folyamat időigényes. Erre talált megoldást a Pinnacle, a Video Transfer személyében.
Az eszköz egy valós idejű videodigitalizáló, analóg kép- és hangbemenetekkel (kompozit és S-Video video, RCA audio) valamint USB kimenettel. Főleg ez utóbbi az érdekes, a feldolgozott anyagok ugyanis az USB-re csatlakoztatott meghajtóra (USB stick vagy HDD), PSP-re vagy iPod-ra kerülhetnek. A legjobb, hogy mindehhez számítógépre sincs szükségünk. Sajnos a jelenlegi firmware nem ismeri fel az iPhone-t és az iTouch-ot, ha ezekre szeretnénk másolni, akkor mégis csak kell egy PC vagy MAC.
A Video Transfer üzembe helyezése pofonegyszerű, tulajdonképpen csak a videomagnó (vagy más analóg forrás), a Video Transfer és az adattároló összekötését jelenti.
Ha megvagyunk, a MODE gombbal választhatjuk ki a felvétel minőségét, három lépcsőben. A fokozatot kék LED-ek jelzik. A video H. 264 kódolású lesz, felbontása pedig a kiválasztott minőségtől, valamint attól függ, hogy milyen adathordozót csatlakoztattunk. A digitalizálást a REC gombbal indíthatjuk el, innentől kezdve pedig más dolgunk nincs is, mint megvárni, amíg elkészül a digitalizált változat.
Három féle videóminőség állítható be.
Készlet tartalma:
Pinnacle Video Transfer,
230V-5V tápegység,
Euro, RCA kábel
A teljes készlet mindösszesen 14000Ft-ért eladó.
Személyesen Dunaújvárosban vehető át, vagy (postaköltség ellenében) postázom.

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-17 21:36 .