2016. november 30., szerda

ÓNSZIPPANTÓ FÉM 1 KEZES PÖCKÖS AZONNAL VIHETŐ - Jelenlegi

Fém dugattyúház, erős rúgó által biztosított jó szívóerő, könnyű 1 kezes használat. Menetes teflonos hegye  és az "O" gyűrű cserélhető. Kitisztításához mindkét oldalról könnyen szétszerelhető, első alkalommal a hátsó pöckös rögzítés némi fejtörést okozhat ha figyelmen kívűl hagyjuk a tájékoztató leírást, illetve képeket:
A fém házban hátra kicsúszás ellen a komplett belső szerkezetet rugalmas műanyag retesz (pöcök) rögzíti. Szétszereléshez a használatkor megszokott módon a dugattyút kattanásig benyomva rögzítjük, ezáltal a rúgót összeszorítjuk, majd a négyzet alakú kezelő gombot kifele ( magunk fele) húzva a pöcköt kihúzzuk a másik oldalon levő kerek nyílásából. Ekkor a rúgóerő a komplett belső szerkezetet kitolja a dugattyúházból. Összeszereléskor a dugattyúrészt óvatosan, hogy az "O" gyűrű ne sérüljön, hátúlról beigazítjuk a dugattyúházba, majd a műanyag reteszes részt a fotón látható részén megnyomva a pöcök beugrik a helyére.
Ismertető a forgalmazó oldaláról:
Termék információ:
Ez a ónszippantó megfelelő anyagból készült, erős rugóval, hi-power szívó hatású, egykezes használatra tervezett és ideális áramkörök forraszanyagainak az eltávolítására. Fényes fekete színű, magas szívóerejű fém konstrukció, ideális a tartós használatra, beleértve a gyártást és javítást. Jól használható nyomtatott áramkörös egységekben. Nagy kapacitású rugós dugattyúja gyorsan eltávolítja forraszanyagot egyetlen művelettel. Az eszköz könnyen szétszerelhető, gyorsan tisztítható, teflonos hegye és az "O" gyűrű cserélhető. Belső dugattyú csapja automatikusan megtisztítja a benne lerakódott anyagtól a szívóhegyet.
Méret: 187 * 19mm
Színe: fekete
Súlya: 46 gramm.
A csomag tartalma: 1 db. ónszippantó
1 kép i llusztráció, a többi a meghírdetett ter! mékről készült.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
±

Jelenlegi